Παγκόσμια ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος - Καθαρισμός ακτών
7/6/2011 14:01
Ο Πολιτιστικός σύλλογος «o Ποσειδών», και οι Πολιτιστικοί σύλλογοι του Φοίνικα και Βάρης, διοργάνωσαν εξόρμηση καθαρισμού των ακτών Ποσειδωνίας, Φοίνικα και Βάρης, σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης
Ο Πολιτιστικός σύλλογος «o Ποσειδών», και οι Πολιτιστικοί σύλλογοι του Φοίνικα και Βάρης, διοργάνωσαν εξόρμηση καθαρισμού των ακτών Ποσειδωνίας, Φοίνικα και Βάρης, σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, τα Τοπικά Συμβούλια , τους συλλόγους ερασιτεχνών αλιέων Ποσειδωνίας και Βάρης, το Τμήμα Προσκόπων , και τμήμα αυτοδυτών του Ν.Ο.Σ και το Σύλλογο γονέων και φίλων ιστιοπλοΐας «η Γλαύκη».
Ο καθαρισμός των παραλιών έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας προστασίας του περιβάλλοντος.
H κάμερα του syrostoday.gr βρέθηκε στην παραλία των Αγκαθωπών και στο Web TV μπορείτε να παρακολουθήσετε ρεπορτάζ από τον καθαρισμό της παραλίας.