Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020
Ανατολή: 6:10 πμ - Δύση: 8:41 μμ
ΑΚΥΛΑ - ΙΩΣΗΦ - ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ

Επικαιρότητα

Εργοστάσιο και Οικογένεια Λαδόπουλου

Μια μοναδική έρευνα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο σημαντικότερο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας στην Ελλάδα, της σπουδαίας οικογένειας εμπόρων, εφοπλιστών και βιομηχάνων Λαδόπουλων.
Εργοστάσιο και Οικογένεια Λαδόπουλου

SOCIAL MEDIA

Constantinos Charvalias
06/01/2020 15:01

Ειλικρινά απορώ για την επίθεση που δέχεται ο αρθρογράφος και την υποβάθμιση του έργου του.Μαθαινουμε την Ιστορία του Νησιού μας από αυτά που ανεβάζεις ο κύριος.Πληροφοριακα σας λέω ότι ούτε προσωπικά τον γνωρίζω τον κύριο.Θα εκτιμούσα τα μέγιστα εάν απαντηθούν οι απορίες μου.Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Yiannis Gryparis
05/01/2020 10:17

Πολλά περιττά σχόλια χωρίς λόγο και κριτική στην τοπική κοινωνία, ας έμενε στην ουσία του κειμένου του ο αρθρογράφος. Βέβαια για πολλούς που ασχολούνται με την ιστορία του τόπου αυτά είναι γνωστά, δεν τα ανακαλύψαμε τώρα. Τέλος, για το αν είναι η μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ δεν το νομίζω, υπάρχουν αρκετά βιβλία που έχουν αναφορές για την οικογένεια Λαδοπουλου μα κυρίως για το εργοστάσιο.

Helen Papadaki
05/01/2020 19:47

Συγχαρητήρια από καρδιάς για την έρευνα και την απόδοση. Ευτυχώς από εσένα μαθαίνουμε την ιστορία του νησιού μας με τον καλλίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!

George Vakalis
06/01/2020 21:59

Η λέξη συγχαρητήρια είναι λίγη μπροστά στο χρόνο και στο κόπο του συγγραφέως!!!

Αλκμήνη Ψιλοπούλου
05/01/2020 13:08

"ζεμανφουτίστικη" και όχι "ζεμανφουκίστικη" αγαπητέ αρθρογράφε... από το γαλλικό je m' enfous" (όπερ σημαίνει στα α...δια μου)

Ioannis Giamas
05/01/2020 16:09

Συγκλονιστικό αρχείο και καταπληκτική έρευνα που αποτελούν θεματοφύλακα για την ιστορία της Σύρου.....

Eleni Senninha Lecca
05/01/2020 12:11

Καταπληκτική έρευνα

Panagiotis Kouloumpis
05/01/2020 23:06

Αγαπητοί και αξιότιμοι αναγνώστες του syrostoday.gr και των ιστορικών αυτών άρθρων θέλω να σας ενημερώσω εκφράζοντας παράλληλα τα ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ στους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ότι μετά την δημοσίευση του συγκεκριμένου αφιερώματος ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ επικοινώνησαν μαζί μου για να εκφράσουν με συγκίνηση τα θερμά συγχαρητήρια για την δουλειά μας άλλα και το αφιερωμα στην οικογένεια τους. Είμαστε δε στην ιδιαίτερη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν των συζητήσεων αυτών και με την δική τους σεβαστή και τιμητική βοήθεια θα ακολουθησει ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ του αφιερώματος στην οικογένεια Λαδόπουλου αυτήν την φορά με εντελώς ΑΓΝΩΣΤΑ και ΣΠΑΝΙΑ ντοκουμέντα, αρχεια και φωτογραφίες που για πρώτη φορά θα δουν το φως της δημοσιοτητας προσφορά των απογόνων στο ανιδιοτελές έργο αυτό.. Τους βεβαιωσα ότι θα κάνω το καλύτερο και εγώ προσωπικά άλλα και οι συνεργάτες στο syrostoday.gr που με σεβασμό και μεράκι στέκεται κοντά σε τέτοιες προσπάθειες αναγνώρισης της μεγάλης και ένδοξης Σύρο μας. Εν αναμονή του δεύτερου μέρους λοιπόν με την βοήθεια των ιδίων απογόνων της εξέχουσας οικογένειας Λαδόπουλου, μαζί με άλλες ευχάριστες εκπλήξεις παράλληλα με την νέα δημοσίευση. Σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ όλους. Αναγνώστες ΚΑΙ συνεργάτες στο syrostoday. Παναγιώτης Κουλουμπής.