Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
Ανατολή: 6:11 πμ - Δύση: 8:40 μμ
ΚΗΡΥΚΟΥ & ΙΟΥΛΙΤΗΣ ΜΑΡΤ.

Επικαιρότητα

"Ο πολιτισμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται ως εργαλείο φθηνής πολιτικής αντιπαράθεσης"

Απάντηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, Αλίκης Λεονταρίτη, προς την Θωμαή Μενδρινού: "Oι απαντήσεις για τα επιμέρους θέματα, αλλά και για τις υποδομές πολιτισμού στο σύνολο τους, θα δοθούν στο πρώτο ανοικτό Δημοτικό Συμβούλιο".
"Ο πολιτισμός δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται ως εργαλείο φθηνής πολιτικής αντιπαράθεσης"

SOCIAL MEDIA

Στυλιανός Τρουμπετάκης
29/05/2020 11:11

Ο Συριανός-η πολίτης, όταν βλέπει προτάσεις και έργα που υλοποιούνται, ξέρει και να κρίνει και να επικρίνει. Δόξα τον Θεό, μπορούμε να καταλάβουμε το πότε και από ποιόν εργαλειοποιείται ο πολιτισμός. Η πορεία του κάθε πρώην, νυν η μελλοντικού αιρετού, όσο και να θέλει κάποιος από τους προαναφερόμενους, εδώ στην Σύρο μας δεν μπορεί να μην υποπέσει στην αντίληψη των πολιτών. Όταν κάποιος αιρετός, τις κριτικές που του γίνονται δεν τις εκλαμβάνει ως υλικό για καλύτερα αποτελέσματα αλλά τις εισπράττει ως επίθεση προς το πρόσωπό του, σημαίνει ότι δεν του πρέπει αυτή η τιμή που του έγινε από τον ψηφοφόρο του.

Κακός Λύκος
29/05/2020 14:06

Η αξία και η επιτυχημένη πορεία του καθενός φαίνεται από τα σχόλια όταν αφήνει μια θέση στην οποία υπηρετούσε επειδή συνταξιοδοτήθηκε ή αντικαταστάθηκε. Πόσοι εξακολουθούν να του μιλούν όταν παύει να βρίσκεται σε θέση ισχύος/εξουσίας. ;-)

Κική Βακονδίου
29/05/2020 15:14

Κ ενα αλλο κακο πουεχουν καποιοιφταινε παντα οι πρωην. Αυτοι, ες ολα καλα τα κανουν