Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
Ανατολή: 6:09 πμ - Δύση: 8:42 μμ
ΠΡΟΚΛΟΥ - ΒΕΡΟΝΙΚΗΣ ΟΣΙΑΣ

Επικαιρότητα

"Με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης προστατεύουμε την δημόσια υγεία"

Επίσημη ανακοίνωση της ONEX NEORION SHIPYARDS σχετικά με τις περιπτώσεις κρουσμάτων covid-19 στην Σύρο και το ναυπηγείο.
"Με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης προστατεύουμε την δημόσια υγεία"

SOCIAL MEDIA

Ποπη Συρος
28/06/2020 13:52

Να φανταστούμε ότι έγιναν τεστ σε όλους τους εργαζόμενους του ναυπηγείου;; προς διαφύλαξη της δημόσιας υγείας η Όχι; ;

Eleni Mpaila
28/06/2020 14:44

Δεν σας νοιάζει η υγεία σας νοιάζει να χρεώνεται το νεωρειο.. Ότι γίνεται αυτό φταίει αντί να πείτε να βγει κάποιος να ενημέρωση τους κατοίκους εσείς α ου το νεωρειο φταιει.. Εγώ προ χθες που πιγα στο νοσοκομείο γύρο στης 8 πάρα το απόγευμα φώναξαν έναν και απολυμάνε όλο τον κάτω χώρο.. Εκείνη την ώρα εβγενα εγώ και τον συνάντησα στην σκάλα. Μόλις βγήκα λέγανε να μην περάσει κάνεις μέσα ούτε να βγει στο κοντέρ είχαν ένα κρούσμα το οποίο δεν ήταν από δω ούτε δούλευε νεωρειο ήταν από άλλο νησί απλά αν δεν πάρουν τα αποτελέσματα δεν ξέρουν αν εχει η όχι οπότε ξεσπατε και χρεώνεται το νεωρειο γιατί βολεύει μερικούς όσοι φοβάστε καθηστε σπίτια σας όχι ουριαζετε και μετά τρέχετε στα μπαρ παραλίες και μετά σας φταίει το νεωρειο.

Nezi Papasiminou
28/06/2020 16:01

Η τέλεια ανακοίνωση, χειριστικοτατη, είναι πιθανόν να κολλήσουν οι εργαζόμενοι και να μην το λένε, για να μην κλείσει το απροσπέλαστο νεωριο, είστε επικίνδυνοι μερικοί, αν νοσούν οι φαμιλιες σας και χαθεί κάποιος να το κάνετε γαργάρα γιατί πάνω από όλα το ναυπηγείο. Ή σας ποτίζουν ή σας απειλούν ή απλά.... Δεν ξέρω τι άλλο 🙄

Chris Conga
28/06/2020 14:41

"Με πλήρη συναίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης προκαλουμε την δημόσια υγεία"Ενα ρημα αλλαζεις και απογειωνεται!!!!!

Giorgos Nomikos
28/06/2020 17:35

Είσαι σίγουρος ότι δεν κλείνουν την πόρτα σε κανέναν;;

Νίκος Μπάιλας
29/06/2020 08:27

Υπάρχει κάτι χειρότερο από την πανδημία του κορονοϊού. Αυτή είναι η πανδημία του ότι όλοι ξέρουμε και έχουμε άποψη για τα πάντα . . . πόσο φθηνό και απρεπές είναι να δημιουργούμε θύματα μέσα από άλλους σκοπούς και καταστάσεις ! Το πρόβλημα είναι εδώ, υπάρχει, δεν το γέννησε το ναυπηγείο ούτε σας το έφερες στις πόρτες σας και στις οικογένειές σας !

Roula Panousou
28/06/2020 16:00

Α μπε μπα μπλογκ!!!!! Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις.......

ΑΓΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ
28/06/2020 16:00

Γεγονός!!!!!!!!!!,

ΡΙΤΑ ΡΗΓΟΥΤΣΟΥ
28/06/2020 13:01

Ε! Κι αν πεθάνουν και μερικοί δεν πειράζει. .......

George Rallis
28/06/2020 12:49

Κλάμα 😂

Jannis Vassalos
28/06/2020 18:31

Προσοχη παιδια προσεχετε τι λετε και θυμωσουν οι επενδυταί

Ευστρατιος Μαυρος
30/06/2020 10:34

Όποιον ακούσω και ξανά βρίσει ξένο τουρίστα η εργάτη ναυπηγείου θα τον πω ρατσιστή? Τί όχι? Τό 80% του νησιού τους βρίζει, εκτός αν εννοείται ρατσιστές με βάση το πολιτικό φρόνιμα του καθενός. Είστε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ βρίζετε ελεύθερα, η πολιτική σας ταυτότητα σάς δίνει ασυλία. Υπάρχουν συμπολίτες μου πού δεν ανήκουν σε αυτούς τους πολιτικούς χώρους, πείτε τους όπως θέλετε οι οποίοι δεν έχουν βγάλει λέξη για τους "ξένους" και τελικά αυτοί τα ακούνε, γίνανε σάκος του μποξ και άλλοθι για μερικούς πού τους βολεύει.

Xrisa Kazantzaki
28/06/2020 13:39

Mixalis Giparis
30/06/2020 14:43

Ενώ βλεπωμε την μπογιά και την αμμοβολή πάνω στα σπίτια μας ,προσπαθουν να πείσουν τον κόσμο ότι φροντίζουν για την υγεία τους ,η τέλεια υποκρισία

Βιργινία Μπριλάκη
28/06/2020 17:10

Δουλευομαστε αγριως

Maria Gaviotou Kiousi
28/06/2020 17:05

Σεβόμενη τους εργαζόμενους στο ναυπηγείο και χωρίς να παραβλέπω την αναγκαιότητα ότι η οικονομία της χώρας μας δεν πρέπει να στηρίζετε μόνο στον τουρισμό ,δεν είναι δυνατόν για αυτούς τους λόγους να μένουν ορισμένοι υπεύθυνοι στο απυρόβλητο. Ολα αυτά τα δικαιώματα ,υποχρεώσεις νομικά πλαίσια,ρατσιστικά ένστικτα,διακρίσεις προσωπικά δεδομένα Συριανοί ναυτικοί που αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι υπεύθυνοι είναι δικαιολογίες και προφάσεις για τον κάκιστο χειρισμό τους.Εν μέσω πανδημίας τα προσωπικά δεδομένα΄έτσι όπως τα νοούν, δεν υπάρχουν . Σαν ναυτικός τόπος που είναι το νησί μας γνωρίζουμε πολύ καλά,οτι ακόμα και όταν δεν υπήρχε πανδημία για να βγουν έξω οι ναυτικοί από το πλοίο πρώτα γινόταν έλεγχος από τις υγειονομικές αρχές και μετά δινόταν το πράσινο φως, ήταν κανόνας .Εάν υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους κατοίκους αυτό δεν λέγετε ρατσισμός , δε λέγετε πόλεμος και αχαριστία αλλά δικαίωμα κάθε νομοταγή και δημοκρατικού κάτοικου της χώρας να εκφέρει την γνώμη του, να κρίνει και να κρίνετε!!!

Billakos Nomikos
28/06/2020 12:50

Ο κύριος Ξενοκωστας και ο κύριος Σαββίδης έσωσαν το νησί από τη δυστυχία κ όχι μόνο πάρτε το χαμπάρι κάντε τον Σταυρό σας που ήρθαν αυτοί οι άνθρωποι κ υπάρχει μια οικονομική ανάσα χειμώνα καλοκαίρι για τν επιχειρηματικο κόσμο κ για τν οποιοδήποτε εργαζόμενο που έχει θέληση ν δουλέψει δν κλείνουν την πόρτα σε κανέναν .να νιώθετε το λιγότερο τυχεροί!!!

Ntoraki Diving Royssoynelos George
28/06/2020 15:47

Αμολάτε τα Φιλιππίνια και τους άλλους αλλοδαπούς έξω, και θα καλό περάσουμε

Rinio Simeonidou
28/06/2020 16:44

Αντί να δώσει πραγματικές εξηγήσεις η εταιρία για το πως επιτράπηκε στους εργαζόμενους/επισκέπτες της να ταξιδέψουν για Σύρο παρόλο που διαγνώστηκαν θετικοί στο αεροδρόμιο Αθηνών, η ανακοίνωση της, τύπου "άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε", απλά πετάει την μπάλα στην εξέδρα :( Στη Σύρο, αν εξαιρέσουμε μια χούφτα ντόπιους χαυγήτες κλπ ρατσιστές, πουθενά αλλού δε διαβάσαμε ή ακούσαμε κάποιο ρατσιστικό σχόλιο για τους ανθρώπους! Έλεος δηλαδή! Οι άνθρωποι νομίζετε πως μας φταίνε?? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ! Το πρόβλημα μας δεν ειναι η καταγωγή/το χρώμα τους, ούτε καμία άλλη ιδιότητα τους, ούτε καν το που δουλεύουν οι άνθρωποι αυτοί και γεροί να είναι! Το πρόβλημα μας (η "ταμπακιέρα") είναι μόνο το πως κατέστει δυνατό -παρά την θετική διάγνωση στο αεροδρόμιο, να τους επιτράπηκε χωρίς καραντίνα στην Αθήνα να ταξιδέψουν με το πλοίο για Σύρο. Και γι αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα, ούτε το Γ.Ν. Σύρου μιλάει ανοιχτά, ούτε οι αρχές του νησιού, ούτε φυσικά η εταιρία (η οποία είναι και η μόνη που πρέπει/οφείλει να έχει την απάντηση...). Ποιοι έδωσαν εντολή να ταξιδέψουν οι άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στο νησί?? Αυτό μπορείτε να μας το απαντήσετε? Όλα τα υπόλοιπα είναι χειριστικές και αποπροσανατολιστικές ΤΡΙΧΕΣ.

Nikos Apostoloy
28/06/2020 15:56

να γινουν τεστ σε οσουσ δουλευουν στο ναυπηγειο... να ξερουμε τι μασ γινετε... ειμαστε μικρη κοινωνια και θα εξαπλωθει γρηγορα δυστιχοσ. η αληθεια θα μασ προφιλαξει ολουσ. μην κριβοντε η αρχοντεσ του νησιου, το ναυπηγειο ηξερε για το κρουσμα για ηταν ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΡΙΑΝΟΣ. ουτε φιλιπινεζοσ ουτε τιποτα αλλο. ασ μην κρυβομαστε αλλο ειναι για το καλο ολων μασ ακομα και τωρα ψεματα λενε...

Antonis Theodorou
28/06/2020 18:10

Έχετε πλάκα μερικοί δν έχετε τι να κάνετε και βγάζετε χολή κατά του ΝΕΩΡΕΙΟΥ ντροπή σας.δηλαδη που έχουν ανοίξει τα σύνορα φταίει το νεωρειο λαμόγια?η ανακοίνωση σας πείραξε?α ρε λαμόγια μερικοί τρωγατε κ ψωμί από το ΝΕΩΡΕΙΟ.τα φιλιπινια φταίνε ρε?όχι η τουρίστες?Το ΝΕΏΡΕΙΟ εε? Ντροπή σας κ όλα εδώ πληρώνονται να το θυμάστε κυρίως οι ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ.ΝΕΩΡΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ...ΣΤΗΝ ΣΥΡΑ ΜΑΣ....

Giorgos Nomikos
30/06/2020 15:56

Δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι. Πόσο μάλλον αυτοί που τα είχαν θεμελιώσει με πολλά χρόνια εργασίας και θυσίες. Έρχονται τώρα κάποιοι πελαγίσιοι και υπερασπίζονται τι;;; Το θέατρο του παραλόγου που έχουν στήσει;;;; Υπερασπίζονται τον εργολάβο που διάλυσε το Ναυπηγείο;;; Για τον άρτον ημών τον επιούσιο. Η εργασία δεν είναι μόνο σου δίνω τόσα την ώρα και κάνε το κουμάντο σου είναι πολλά περισσότερα. Έχετε αποκλείσει από το δικαίωμα της εργασίας πολλούς Συριανούς εργαζόμενους.