Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
Ανατολή: 7:07 πμ - Δύση: 7:19 μμ
ΙΩΝΑ ΠΡΟΦ., ΚΟΔΡΑΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Επικαιρότητα

Όλα τα νέα μέτρα για την Αττική

«Πακέτο» μέτρων για την Αττική που δίνει αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Όλα τα νέα μέτρα για την Αττική

SOCIAL MEDIA

Exarchia Stefan
15/09/2020 19:51

Πολύ μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στο εάν οι πολιτες πρέπει να φορούν μάσκες ή όχι για να αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού. Θα επρεπε να δοθεί περισσότερη έμφαση στη σωστή χρήση των μασκών - σχετικά με το "πότε" & "που" εφαρμόζονται καθώς και το "πως", "πότε" & "που" αφαιρούνται και "τι" τις κάνουμε αμέσως μετά τη χρήση- προκειμένου να διασφαλιστεί η -ούτως ή άλλως- μέτρια αποτελεσματικότητά τους. Μετά τα ημίμετρα που ανακοίνωσε [15.9.20] το ημι-ηλιθιο ΑΡΧΙΔΙ (Χαρδαλιας), μπορούμε να πούμε ότι οι "ελίτ" της ελληνικής πολιτικής έχουν χάσει, σχεδόν, κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

Stratos Zolotas
15/09/2020 18:28

"Η επιδημία δείχνει σημεία ανησυχητικής αντοχής στα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί έναντι στον κορωνοϊό, τόνισε ο κ. Μαγιορκίνης." Αυτό το λέει ο παπαγάλος που προσπαθούσε να μας πείσει ότι 25 παιδιά σε μια τάξη είναι μόνο 4% χειρότερα από 15 παιδιά σε μια τάξη και μάλιστα έβγαλε και σχήμα. Ακόμη γελάνε και τα βιβλία μαθηματικών γυμνασίου που είναι στο ντουλάπι. Κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν έχει παρθεί, ότι κάνουν οι πολίτες μόνοι τους. Για τις ΜΕΘ που λέει, δεν είπε ο Κυριάκος το ενισχύθηκε το ΕΣΥ; Ε γιατί θα έχουμε πρόβλημα τότε; Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα.

Iosif Kiniotis Roussos
15/09/2020 21:34

Από πανδημία έγινε επιδημία...