Στον φετινό θεσμό των Tourism Awards της BOUSSIAS που τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) & του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η Zozefinos Syros Catering αναδείχθηκε ανάμεσα στα Success Stories του Ελληνικού Τουρισμού.
Η εταιρεία απέσπασε GOLD Βραβείο στην κατηγορία του Αγροτουρισμού με τη διάκριση "Ambassadors of the Agricultural & Gastronomic Wealth of Syros" για τη συμβολή της στο χώρο του Αγροτουρισμού, στην τόνωση της επιχειρηματικότητας στον αγροτικό τομέα και την τοπική τουριστική ανάπτυξη. Επιπλέον, παρέλαβε SILVER Βραβείο με τη διάκριση "Ανάδειξη της Τοπικής/Ελληνικής Κουζίνας" για τη γαστρονομική εμπειρία που παρέχει, η οποία είναι συνυφασμένη με το τοπικό παραδοσιακό στοιχείο, τις αυθεντικές πρώτες ύλες από τη Φάρμα της επιχείρησης και τα φρέσκα υλικά.
Σε μια λαμπερή τελετή που ξεπέρασε τα 500 άτομα, η εταιρεία παρέλαβε τα βραβεία στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν οι πιο εκλεκτοί του ελληνικού τουρισμού.
Παρά τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και της πληθωριστικής κρίσης, η Zozefinos Syros Catering έχει καταφέρει να διατηρήσει την ίδια ποιότητα της πρώτης ύλης στην παραγωγή. Διαιωνίζουμε μια κουλτούρα 45 ετών, από την εποχή της «Ζωζεφίνας». Βασιζόμαστε στις δικές μας πρώτες ύλες και τα δικά μας ζώα. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί ως επιχείρηση catering και κάνει τη δική μας «Farm to Fork» εμπειρία αυθεντική, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μαρία Νομικού, Κώστας Βακόνδιος, Συνιδρυτής της Zozefinos Syros Catering, Ιωσήφ Βακόνδιος, Τυροκόμος, Μαρία Λουίζα Βαφειαδάκη, Digital Marketing Manager

Κώστας και Ιωσήφ Βακόνδιος γιορτάζουν τα Gold και Silver βραβεία στην τελετή βράβευσης