Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
Ανατολή: 6:34 πμ - Δύση: 8:02 μμ
ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Επικαιρότητα

Εκτεθειμένοι σε κάθε είδος κινδύνου

Καταγγελία γονέα για τη μεταφορά των μαθητών προς το σχολικό συγκρότημα του Μάννα. "Οι μαθητές είναι απροστάτευτοι στους κινδύνους της κίνησης των δρόμων. Καμία ασφάλεια ακόμα και για αυτούς που μεταβαίνουν με τα ποδήλατά τους, καθώς ο χώρος των σχολείων δεν μπορεί να εγγυηθεί καμιά ασφάλεια".
Εκτεθειμένοι σε κάθε είδος κινδύνου

SOCIAL MEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτήν την δημοσίευση

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.
Marsa Mpempedes Gerardi
06/12/2018 23:23

Είναι μαμά με καρότσι μικρού παιδιού και ξέρω τι γίνεται δυστυχώς και εγώ μερικές φορές αγανακτώ με πολλά πράγματα!και ναι μερικές φορές αναγκάζομαι να κατεβαίνω από το πεζοδρόμιο και να τσουλαω το καρότσι στην άκρη του δρόμου και να με κοιτάνε περίεργα λες και είναι επιλογή μου αυτό να το κάνω γιατί έτσι μου ήρθε μπα δεν νομίζω!

Φανή Άδηλος
05/12/2018 11:54

....και για το δρόμο της Λαλακιάς ....κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. ...εθελοτυφλούν και κωφεύουν ....θα το ξαναγράψω ....κατειλημμένα πεζοδρόμια από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. ...προεκτάσεις μαγαζιών....εμπορεύματα ....σημεία αδιάβατα ....αναγκάζουν τους μαθητές των Γυμνασίων ....να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα ....ταλαιπωρούν και θέτουν σε κίνδυνο και ηλικιωμένους ....για να μην μιλήσουμε για την επικινδυνότητα για μωρό παιδί σε καροτσάκι ....οι μανάδες το ξέρουν καλύτερα. .....τραπεζοκαθίσματα... δενδρύλλια σε μισό μέτρο πεζοδρόμιο....βλέπε έναντι ΙΚΑ...όσο για τη στροφή της Πυροσβεστικής...δεν υπάρχει χειρότερο σημείο. ....και η ακαταλληλότητα. ..η επικινδυνότητα....δεν έχουν τέλος σε πολλά σημεία της πόλης ....που απουσιάζει ο σεβασμός. ..η ποιότητα ζωής... και η ασφάλεια των πολιτών....επιεικώς εγκληματική η αδιαφορία. .....!!!!!!