Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
Ανατολή: 6:17 πμ - Δύση: 8:35 μμ
ΧΡΙΣΤΙΝΗΣ- ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ

Άρθρα

"Ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου και πρέπει να τους κρατώ ενήμερους"

Ευστρατίου Μόδεστο, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σύρου με τον συνδυασμό «Η Σύρος που αξίζουμε»".
"Ζητώ την στήριξη των συμπολιτών μου και πρέπει να τους κρατώ ενήμερους"

SOCIAL MEDIA

Σημείωση του syrostoday.gr: Οι άνωθι εκφραζόμενες απόψεις ανήκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον συντάκτη και δεν αντικατοπτρίζουν την επίσημη θέση του syrostoday.gr, των συντακτών και της ιδιοκτησίας του. Το μέσο αναπαραγάγει ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συντάκτης, ο οποίος και φέρει την αποκλειστική ευθύνη των γραφόμενών του. Πάγια θέση της ιδιοκτησίας του syrostoday.gr αποτελεί η φιλοξενία ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των απόψεων, ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή αλλων πεποιθήσεων, αρκεί αυτές να είναι επώνυμες και να μην εμπεριέχουν υβριστικό περιεχόμενο, το οποίο προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Το syrostoday.gr δεσμεύεται να δημοσιεύει οποιαδήποτε επώνυμη απάντηση, θιγόμενου ή μη, στα επώνυμα δελτία τύπου που αναδημοσιεύει.
H KAKIA ΜΑΓΙΣΣΑ
H KAKIA ΜΑΓΙΣΣΑ
04/02/2019 22:17

@ΜΟΔΕΣΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
πληροφοριακά και μόνο, ο Δήμαρχος δεν είναι μηχανικός, είναι ηλεκτρολόγος.

@Μακρής Γιώργος
γιατί..? αυτός λέγει καλημέρα..?

1    0
Μακρής ΓΙώργος
Μακρής ΓΙώργος
04/02/2019 20:06

Έχουμε έναν Δήμαρχο προσιτό σε όλους...
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Όποιος προσπάθησε να τον δει ή βρήκε μια δικαιολογία γιατί ήταν απασχολημένος ή έφυγε με μπινελίκια γιατί δεν του αρέσουν τα παράπονα.
Άσε που δεν του λένε ούτε καλημέρα στο δρόμο οι Συριανοί.

6    0
2 σχόλια μελών

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.
Leonidas Varthalitis
04/02/2019 13:34

Έχετε ένα νησί που μαραζώνει από λάθος χειρισμούς και αντιλήψεις, που αρνείται τη πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό. Αντί όμως να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις και να στελεχωσετε τη τοπική αυτοδιοίκηση με άτομα που έχουν τα απαραίτητα προσόντα. Ως γνωστό όμως η τακτική της νυν αυτοδιοίκησης είναι η πόζα και η βιτρίνα, στελέχωση με δημοσιοσχεσητικα προπαντός προσόντα. Αυτή είναι η Σύρος που αξίζετε, δυστυχώς

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ
04/02/2019 17:54

Κανένας άλλος "υποψήφιος" έχει να πει τίποτα σε έναν νέο με όρεξη χωρίς καμία σχέση με το παλιό σύστημα. Έναν νέο ικανό που ξεκινάει να μαθαίνει για να βοηθήσει όπως μπορεί να φτιάξει ακόμα καλύτερο τον τόπο του. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του. Να είστε σίγουροι ότι αν εκλεγεί, από οποιαδήποτε θέση εχει θα είναι παράδειγμα για ολους μας. Περιμένετε ολοι να τον κρίνετε τοτε!!!

Giannis Roussos
04/02/2019 17:04

δηλαδη μεχρι να παει στον δημαρχο να τον ενημερωσει για λαλακια και μαννα ο δημαρχος δεν το ηξερε;;;;;; και φανταζομαι οτι θα επεσε απο τα συννεφα ...δεν ηξερε οτι 3 χρονια τουλαχιστον στην λαλακια βυθιζετε η ασφαλτος και ριχνουν απο πανω πισσα και ξανα και ξανα;;; Δεν ετυχε τρια χρονια να περασει απο εκει;;;;

Domirr Maragos
04/02/2019 13:11

Η λαλακια πριν το ενδιαφέρον σας. Για να έχετε και μια εικόνα του πριν!!!

Elias Staridas
04/02/2019 21:26

Γιατί χρησιμοποιούν κειμενα τα οποία ...δεν μιλουν στον πολίτη ; Και αυτό το προκάτ χαμόγελο τα διαλύει όλα ! Νέος άνθρωπος σε παλαιού τύπου κλισέ ! Κρίμα !

Domirr Maragos
06/02/2019 17:08

Εδώ αγαπητέ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ ποιός έδωσε εντολή για πίσσα τύπου φτυαριού και φυσικά ακόμα και τώρα είναι σε τριτοκοσμική κατάσταση.

Domirr Maragos
04/02/2019 13:01

Θα επισκευαστεί η καθίζηση η θα ρίξετε απλά πίσσα από επάνω?Για το μάννα, για την "καλλιτεχνία" της ΔΕΥΑΣ δεν σας είπε κάτι?Είναι εντάξει ο δρόμος?Επίσης να σας ενημερώσω πως η καθίζηση στη λαλακια είναι από το 2016 και επίσης η ανακοίνωση που βγάζετε έρχεται κατόπιν εορτής καθώς η αφαίρεση της πίσσας από το σημείο είναι πολύ πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητά σας.Πριν γιατι δεν κάνατε κάποια ενέργεια σαν πολίτης?

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ
04/02/2019 22:35

Γιάννη και Δομενικε ξέρετε ότι ποτέ δεν μασησα και δεν μασάω. Η συγκεκριμένη λακκούβα ίσως να ήταν και από το 2015 αλλά για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης λαμβάνεται υπόψην το κόστος σε σχέση με το επιθυμητό αποτέλεσμα και βάση της μέσης ή βέλτιστης λύσης κόστους αποτελέσματος αποφασίζει ο τεχνικά αρμόδιος τι είναι ενδεδιγμενο να γίνει. Γενικά το καθε πρόβλημα στα δίκτυα ύδρευσης το γνωρίζει σίγουρα ο δ/ντης ΔΕΥΑ και αν επιφέρει πρόβλημα στην δημοτική οδοποιία η τεχνική υπηρεσία και ο αρμόδιος αντιδημαρχος. Το συγκεκριμένο όμως σίγουρα θα το γνώριζε ο Δήμαρχος σαν πρόβλημα και λογικό είναι να τηλεφώνησε να δει τι έχει γίνει μέχρι εκείνη την στιγμή και τι και πότε πρόκειται να γίνει για να λυθεί το πρόβλημα. Είναι πάντως φυσικά αδύνατο ο Δημαρχος να τα ξέρει όλα, όπως είναι και άδικο και παράλογο να φταίει ο Δήμαρχος, ή ο Αντιδημαρχος ή ο προϊστάμενος ή ακόμα και ο μηχανικός μιας υπηρεσίας για την κακοτεχνια που κάνει κάποιος εργάτης. ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι διαπιστωμένο ότι πολύ "μάστορες" θέλουν τουλάχιστον όλους τους παραπάνω πάνω από το κεφάλι τους για να κάνουν το αυτονόητο "ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ" μακάρι να μπορούσαμε να κλονοποιησουμε τον Δήμαρχο σε 1000 αντίγραφα να ήταν πάνω από όλους, παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις και παντου

Domirr Maragos
04/02/2019 17:57

Κύριε ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΕΛΗΣ επι αντιδημαρχια σας την καθίζηση της Λαλακιας την ξέρατε? Γιατί δεν κάνατε κάτι?

Domirr Maragos
04/02/2019 14:46

Επίσης από έγκυρες πηγές υπάρχει ένας αριθμός πρωτοκόλλου ( αν δεν γνωρίζετε τι είναι, είναι μια αίτηση-παράπονο-καταγγελία την οποία έχει παραλάβει ο δήμος επίσημα και έχει δώσει και έναν αριθμό) με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2018 και υπάρχει και η καθίζηση της Λαλακιας την οποία ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ΤΥ την άφησαν στο έλεος του Θεού μέχρι και πρότινος, μέχρι φυσικά να ενημερωθεί και ο αρμόδιος προϊστάμενος των υπηρεσιών και να "τρέξει" την όποια τυχόν αποκατάσταση. Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση της αποκατάστασης της Λαλακιας και φυσικά θα ήθελα και πάλι να μας ενημερώσετε στο ΑΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΠΙΣΣΑ Η ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ, γιατί με το σκεπτικό του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ δεν χρειάζεται μπετό στις λακκούβες, και αυτή η καθίζηση είναι ευθύνη της ΔΕΥΑΣ καθώς από κάτω περνάει το ρεμα της περιοχής. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και αναμένω την νέα ανακοίνωση!!!

Μαρίνα Μακρή
04/02/2019 12:55

Υπάρχει ακόμη Τοπικό Συμβούλιο και Πρόεδρος στο Μάννα...

Domirr Maragos
04/02/2019 22:46

Εμείς όμως πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας για να μας πει ο πρώην αντιδήμαρχος ΤΥ ότι φταίει ο εργάτης. Και ΑΝ ο εργάτης δεν έχει τα σωστά "μέσα" ποιός φταίει? Για τις λακκούβες στο ΚΑΠΗ του Μάννα που είναι εργολάβος της ΔΕΥΑΣ, ποιός μηχανικός παρέλαβε το έργο, γιατί για να είναι εργολάβος δημοσίου υπάρχουν και κάποια isso πιστοποίησης.Αν έχουμε το δήμαρχο να ασχολείται με λακκούβες καήκαμε ζωντανοί!!! Γι'αυτό υπάρχουν υπεύθυνοι υπάλληλοι που είναι για το οδικό δίκτυο που πρέπει να ελέγχεται ανα 15 ημέρες. Αν δεν γνωρίζετε το νόμο, ρωτήστε στις ΤΥ του δήμου να ενημερωθείτε σωστά.Επίσης καλό θα ήταν να μας λέγατε και το αρχείο ελέγχου της λαλακιας από το 2015 που έχετε αναλάβει εσείς!!!

Domirr Maragos
04/02/2019 18:29

Το να σε δασκαλευουν είναι καλό, και ακόμα καλύτερο να ρωτάς πριν κατηγορείς. Ο δρόμος στο ΚΑΠΗ στο Μάννα είναι περιφερειακός. ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ .ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ. Έτσι για να ξέρετε καλά αυτά που λέτε οτι έχουν βάση. Φυσικά οπότε θέλετε να έρθετε να πάμε μαζί και στην Περιφέρεια και στη ΔΕΥΑΣ να τα ακούσετε και οι ίδιοι.

Domirr Maragos
05/02/2019 05:41

Η επισκευές λακκουβων επί αντιδημαρχιας ΤΥ του κυρίου Γουσγουνελη. Στη φωτογραφία βλέπουμε έναν υπάλληλο του δήμου να καλύπτει λακκούβα με την μέθοδο του φτυαριού, και προφανώς ο αντιδήμαρχος κατέγραφε το "έργο", και προφανώς κατά τον ίδιο η επισκευή εκτελέστηκε ορθά. Όχι τίποτα άλλο θα μας πείτε και τρελούς.Για να ξέρουμε τι λέμε και σε ποιούς!!! Καλημέρα!!!