Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019
Ανατολή: 7:06 πμ - Δύση: 6:02 μμ
ΛΕΟΝΤΟΣ ΡΩΜΗΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓ.
Λέων

Επικαιρότητα

"Η παραίτησή της ασφαλώς και ήταν μονόδρομος"

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης στην επιστολή παραίτησης της Μαρίζας Αγγελοπούλου.
"Η παραίτησή της ασφαλώς και ήταν μονόδρομος"

SOCIAL MEDIA

Φρερ Γ.
Φρερ Γ.
12/02/2019 22:49

Δεν κατάλαβα γιατί μου σβήστηκε το προηγούμενο σχόλιο που είχε πάρει και 8-10 likes, γιατί επιτρέπετε να αναφέρονται σε εκπροσώπους άλλων συνδιασμών με σχόλια τύπου " τα γερόντια" "η ξεφτίλα" κ.λ.π και σας πείραξε το δικό μου που είχε και χιούμορ.
Μήπως γράφω ανακρίβειες; Δε βρίζω πάντως ούτε νόμιζω ότι ξεφεύγω από κάποια όρια.
Το ξαναγράφω λοιπόν ελπίζοντας να μη σβηστεί κι αυτή τη φορά για να κρατήσετε ίσες αποστάσεις σα μέσο.

Προεκλογική εκστρατεία Μαραγκού 2019
Αμολάμε τα τρολ στα media να σχολιάζουν τα πάντα σε δευτερόλεπτα.
Πρέπει ότι μπινελίκια κι αν ακούμε από την κόσμο να φαίνεται πάντα πάνω πάνω η δική μας άποψη ακόμα και με 10 dislikes.
Η εικόνα πάνω από όλα.
Δε δεχόμαστε κανένα στο γραφείο μας για λόγους (βλέπε παραπάνω).
Κατηγορούμε όποιον συνεργάστηκε μαζί μας και την κοπάνησε άσχετα αν τον παρακαλούσαμε να μείνει.
Αν είναι γυναίκα, κάνουμε ακόμη πιο μεγάλη επίθεση.
Ξεκινάμε το ίδιο τροπάριο ότι οποιοσδήποτε κατεβαίνει αντίπαλος μας αντιπροσωπεύει το παλιό, το ΠΑΣΟΚ κ.λ.π.
Εμεις παρακαλάμε για τη στήριξη της Ν.Δ. (Επειδή έρχεται ο Κούλης το καμάρι μας χαχαχα) αλλά δε μας τη δίνει με τίποτα οπότε συνεχίζουμε να το παίζουμε ανεξάρτητοι.
Το κόλπο πέτυχε την προηγούμεν φορά να τους μπερδέψουμε τώρα σας έχουν καταλάβει κι οι πέτρες.
Εντοπίστε τις διαφορές με την προεκλογική εκστρατεία του 2014 και κερδίστε πλούσια δώρα.

Υ.Γ Βλέπω στο δεύτερο γύρο Λειβαδάρα - Καζαντζάκη αν συνεχίσετε να λέτε για το παλιό ΠΑΣΟΚ κ.λ.π.
Πάρτε το αλλιώς να μπείτε στο δεύτερο γύρο.

7    0
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
12/02/2019 22:34

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι αυτός που υπέγραφε σαν Ρούσσος Π τώρα υπογράφει σαν ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, πολύ μεγάλη γκάφα από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.
Τώρα να δούμε πως θα τα μπαλώσει.
Έχω κρατήσει και όλες τις δημοσιεύσεις του σε περίπτωση που τρέξουν να τις διαγράψουν.
Αυτό έχουν το δικαίωμα να το μάθουν όλοι οι Συριανοί.

6    0
Βακόνδιος Νίκος
Βακόνδιος Νίκος
12/02/2019 22:29

Το νησί δεν έχει ανάγκη από πισογυρίσματα. Οι εκλογές δεν κερδίζονται με τα διάφορα σχόλια και τα τρολαρίσματα εδώ μέσα αλλά με την ψήφο των δημοτών. Και οι δημότες έχουν μάτια και βλέπουν ότι εδώ και 5 χρόνια έγιναν ή ξεκίνησαν τόσα έργα όσα δεν είχαν γίνει την τελευταία δεκαετία πριν αναλάβει η παράταξη Μαραγκού. Αν ο κόσμος θέλει να ξαναγυρίσουμε στο λήθαργο που υπήρχε πριν τότε ας ψηφίσει ξανά τα ίδια πρόσωπα που ήταν στο δήμο τα προηγούμενα χρόνια που το νησί κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου και ζούσε μέσα στη μιζέρια και την γκρίνια. Το ερώτημα είναι ένα: Θέλουμε να πάμε μπροστά με φρέσκα πρόσωπα και καινούριες ιδέες όπως αυτά που βρίσκονται στην παράταξη Μαραγκού ή θέλουμε να πάμε πάλι πίσω με το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό που σερβίρουν τα πρόσωπα των άλλων παρατάξεων; Τόσο απλό είναι!

0    3
Γρυπάρης Λ.
Γρυπάρης Λ.
12/02/2019 21:49

Να βάλω κι εγώ το κερασάκι σε όλα αυτά που λέτε;
Κάντε μια μικρή αναζήτηση στα προηγούμενα σχόλια από προηγούμενα άρθρα και θα ανακαλύψετε ότι αυτός που υπέγραφε σαν ΡΟΥΣΣΟΣ Π μεταμορφώθηκε σε ΡΟΥΣΣΟ ΑΝΔΡΕΑ. Μιλάμε για τον ίδιο λογαριασμό που πήγαν και του άλαξαν το όνομα.
Είναι τόσο άσχετοι και σε πανικό που δεν πρόσεξαν ότι αλλάζει το όνομα και σε όλα τα προηγούμενα σχόλια.
Και μετά θέλουν να τα παρουσιάζουν σαν σχόλια απλών πολιτών.
Η ξευτίλα τους και ο πανικός τους εκεί στη δημοτική αρχή δεν έχει τέλος.
ΜΑθητευόμενος μάγος είναι άλλος τελικά και δυστυχώς αντί για λαγούς βγάζει ΖΟΓΚ.
Καληνύχτα στη Σύρο που αξίζουμε, δεν κρατήσατε ούτε τα προσχήματα.

9    0
Vakondiou Maria
Vakondiou Maria
12/02/2019 21:02

ΦΡΕΡ Γ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!

10    0
Pleasure V
Pleasure V
12/02/2019 20:28

Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα που θα έπρεπε να απασχολούν τους πολίτες από την ανούσια αντιπαράθεση αριστεράς και δεξιάς.Θεωρώ ότι είναι εντελώς αδικαιολόγητες αυτές οι διακρίσεις. Αλληλοσπαραχτήκαμε στο παρελθόν κι έχει φτάσει η στιγμή να ξεπεραστούν αυτές οι διαφορές.Αυτή η πίστη σε ανύπαρκτες φαντασιακές καταστάσεις οφείλεται σε ανθρώπους απαίδευτους και χρησιμοποιούνται μόνο ως εργαλεία χειραγώγησης. Εξακολουθεί να μας καταδυναστεύει αυτός ο διαχωρισμός δεξιάς - αριστεράς, όταν το μοναδικό μας κριτήριο θα έπρεπε να είναι η επιλογή των χρήσιμων, εκείνων που αξίζουν, πέρα από ιδεολογικές ταμπέλες.

10    0
Ξαγοράρης Ιωαννης
Ξαγοράρης Ιωαννης
12/02/2019 20:23

Πρέπει χτες το βράδυ να είχε έκτακτη δημοτική ομάδα, με ολονυχτία τι θα απαντήσουμε σαν δημοτική αρχή στην Pleasure-V.
Ρε δε βαρίεστε να απαντάτε στον καθένα σαν δημοτική αρχή; Καρφώνεστε καταλάβετε το επιτέλους.
Τα επιχειρήματα σας έχουν εξαντληθεί πια και ανακυκλώνετε τα ίδια και τα ίδια.
Θέλετε να μας πείτε ότι υπάρχει δημότης ονόματι Νίκος Π που βγάζει διάγγελμα στα σχόλια του Syrotoday η δημοτική αρχή απέδειξε ότι είναι των έργων κι όχι των λόγων;
Γελάνε και τα τσιμέντα με τα σχόλια σας. Γράψτε τουλάχιστον κάτι πιο αντικειμενικό μπας και σας πιστέψει κανείς, αλλιώς ας βγαίνει ενας αντιδήμαρχος να λέει την κασσέτα.
Κι είπα να μην ξαναγράψω από χτες, αλλά ολόκληρο κείμενο για ένα θέμα που δε σας απασχολεί και καλά;
Καρφώνεστε παιδιά!!!
Καλή συνέχεια.

10    0
roussos john
roussos john
12/02/2019 18:46

Pleasure V δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από γυρολόγους της πολιτικής. Η Αγγελοπούλου κάνει ακριβώς το ίδιο που έκαναν οι πρώην σύντροφοί της στο Ποτάμι. Τα τριγυρίζει όλα ΝΔ, Ποτάμι, Δράση και Λειβαδάρα δηλ. ΠασοκοΣύριζα.
Άνω κάτω θα τους κάνει κι εκεί και θα το δεις σύντομα

5    11
ΝΙΚΟΣ Π.
ΝΙΚΟΣ Π.
12/02/2019 18:35

Pleasure V είσαι από τα καλά παπαγαλάκια βλέπουμε ...
Μιλάς για αλαζονεία της δημοτικής αρχής και παράλληλα ισχυρίζεσαι ότι εκπροσωπείς την πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Δείξε μας καμιά σφυγμομέτρηση που έκανες να μας πείσεις κι εμάς.

Η δημοτική αρχή του Μαραγκού απέδειξε ότι είναι η δημοτική αρχή των έργων και όχι των λόγων. Όσο και αν σας πονάει αυτό.

Ο συνδυασμός Λειβαδάρα είναι κάτι από Γιαλόγλου, Δεκαβάλλα και Πάπιτση, τα σκληροπυρηνικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του 3% (Σπόνδης) και μερικούς εργαζόμενους του νοσοκομείου. Το παλιό, άρρωστο ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο. Μόνο ανοικτούς ορίζοντες δεν έχουν τα πρόσωπα που ανακοινώθηκαν στην πλειοψηφία τους. Η παλινόρθωση του παλαιού κατεστημένου σε όλο της το μεγαλείο. Και τυφλός να είναι κάποιος το διακρίνει από χιλιόμετρα.

Το νησί πηγαίνει μπροστά και δεν αντέχει πισωγυρίσματα και μαθητευόμενους μάγους.
Με ΜΟ ηλικίας 65 έτη το νησί δεν πάει πουθενά. Κάτσε δες τα ψηφοδέλτια όταν ανακοινωθούν από όλους τους συνδυασμούς και θα βγάλεις εύκολα τα συμπεράσματα.

3    11
Pleasure V
Pleasure V
12/02/2019 11:09

Επειδή ως Έλληνες διακρινόμαστε για την έλλειψη αποφασιστικότητας και την χαρά να χανόμαστε σε άσκοπες κουβέντες μέχρι να τριχοτομηθεί η τρίχα θα πω τούτο μόνο. Περίμενα από τη Δημοτική Αρχή να αναγνωρίσει τις προσπάθειες και το έργο της όποιας Αγγελοπούλου το οποίο στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Και δεν είναι μόνο η κα. Αγγελοπούλου. Είναι η πάγια τακτική του μαθητευόμενου πολιτικού κ. Μαραγκού να συμπεριφέρεται κατά τέτοιον τρόπο σε όσους δεν ανήκουν στην αυλή του και στις επιθυμίες αυτής. Ο Δήμαρχος όμως εκπροσωπεί όλους τους Συριανούς και δεν διαχωρίζει τους πολίτες σε υποκατηγορίες. Δεν θα αναφερθώ στους διαπληκτισμούς και την φρασεολογία που χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια διότι όταν έχεις ζήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ανθρώπους με ήθος, ειλικρίνεια και γνώσεις όπως π.χ. τον Μάκη Φρέρη σου φαίνεται πολύ λίγος ένας Μαραγκός. Οι Συριανοί ας σκεφτούν αν άλλαξε το βιοτικό τους επίπεδο, ας σκεφτούν που βρίσκονται τα άλλα νησιά και ας ψηφίσουν με ωριμότητα. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Υ.Γ. Εφόσον ο Δήμαρχος γνώριζε τις προθέσεις της κα. Αγγελοπούλου από 29/11 γιατί δεν την διέγραψε από την παράταξή του και να θέσει ανοιχτά ζήτημα εμπιστοσύνης όπως αναφέρει; Ίσως περίμενε να μην προχωρήσει το έργο των ταφικών μνημείων για να της χρεώσει την αποτυχία. Εις μάτην όμως.

Τέλος θα πρέπει να διαβάσετε τον κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Δεν υπάρχει παύση Δημοτικού Συμβούλου από θέση ευθύνης επειδή δεν θα ακολουθήσει τον Δήμαρχο. Ούτε καταδικαστική απόφαση έχει ούτε δεν έκανε σωστά την δουλειά της. Έχει μήπως αναφορά των υπαλλήλων της βιβλιοθήκης για ανάρμοστη συμπεριφορά; Στην περίπτωση Γρυπάρη υπήρχαν 3-4 Δημοτικοί σύμβουλοί του που ψήφισαν κατά της παραίτησής του. Η εμπιστοσύνη των πολιτών που υπάρχει ασυμβίβαστο δεν κλονίζεται ; Μαραγκέ φάνηκες κατώτερος των προσδοκιών του Συριανού λαού και εκφράζω την συντριπτική πλειοψηφία. Θα το δεις εξάλλου λίαν συντόμως στις κάλπες.

11    3
Ξαγοράρης Ιωαννης
Ξαγοράρης Ιωαννης
12/02/2019 00:26

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί βγάζει δελτίο τύπου ο Δήμαρχος, αφού υπάρχουν οι Ρούσσοι στα σχόλια, που κάθε μέρα είναι κι ένας περισσότερος.
Κάποιος τους το είπε σε προηγούμενη δημοσίευση ότι είναι σαν επίσημο δελτίο τύπου (μιλούσαν μάλιστα και στον πληθυντικό, εμείς αυτό λέμε κ.λ.π) και είπαν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο επιχείρημα.
Πάντως για να μη φανώ και υποστηρικτικός στην Αγγελοπούλου, δεν αποκλείω η Pleasure V να είναι η ίδια , ο καινούργιους ΡΟΥΣΣΟΣ ο ΑΝΔΡΕΑΣ που μετέφρασε το Pleasure V σε "ευχαρίστηση πέντε", δείχνει πόσο ξενέρωτοι εκτός των άλλων είναι στη δημοτική αρχή.
Σε κανένα σας δε πήγε ο νους τι μπορεί να σημαίνει; ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Επίσης μπορείτε να γράψετε όσες απαντήσεις θέλετε και να κάνετε όσα dislike θέλετε, δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω.
Καλό βράδυ σε όλους.

8    1
roussos john
roussos john
12/02/2019 00:08

Pleasure V δε βλέπω καραμπινάτο λάθος στο δελτίο τύπου.
Η γυναίκα δε θα έδινε παραίτηση ποτέ, αν δε γινόταν όλος αυτός ο ντόρος!
Ήθελε να μείνει μέχρι τέλους ενδυναμώνοντας τη θέση της, έναντι των υπολοίπων υποψηφίων γυναικών του Λειβαδάρα.
Ξαναλέω άλλη η περίπτωση Φώσκολου, άλλη της Καζαντζάκη, άλλη του Χαρίτου κι άλλη τώρα της Αγγελοπούλου...

3    11
ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
11/02/2019 22:58

Ανακοίνωση της μειοψηφίας έγραψε η «ευχαρίστηση πέντε».. νέος εκπρόσωπος ;

3    12
Pleasure V
Pleasure V
11/02/2019 20:33

Η τρικυμία εν κρανίω που διακρίνει την Δημοτική Αρχή το τελευταίο διάστημα συνεχίζεται με τον πιο αήθη και επαίσχυντο τρόπο αντιλαμβανόμενη ενδομύχως πως ο Συριανος λαός της έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη και βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Η ωραιοπάθεια , η έπαρση και η αλαζονεία είναι στοιχεία που δεν αρμόζουν σε Δημοτική Αρχή.Καλό μανικιούρ και πεντικιούρ

12    4
14 σχόλια μελών

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ
11/02/2019 18:50

Αφου πηγε σε αλλο συνδυασμο λογικο να παραιτηθει, να μας πει την αληθεια ομως!!!!!