Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
Ανατολή: 6:39 πμ - Δύση: 7:58 μμ
ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ

Επικαιρότητα

Έτρεξαν για τον Δημήτρη

Δρόμος Υγείας από το ΕΠΑΛ Σύρου με τη συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών.
Έτρεξαν για τον Δημήτρη

SOCIAL MEDIA

Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
13/02/2019 22:03

Φίλε μου δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Και στην πρώτη σου ανάρτηση και στη δεύτερη ήσουν εξαιρετικά προσβλητικός και δε θέλω να μπω σε καμμία αντιπαράθεση αυτού του επιπέδου.
Το ότι μπαίνεις με ονοματεπώνυμο δε μου λέει κάτι κι οι Ρούσσοι που περιέγραψα με ονοματεπώνυμο έμπαιναν.
Τα εγκεφαλικά μου κύτταρα σε μονοψήφιο αριθμό;
Απύθμενο θράσος;
Ντροπή;
Απαράδεκτο σχόλιο;
Υπάρχει κάποιος λόγος να συνεχίσω την κουβέντα;
Απλά να ξέρεις το ύφος σου κι ο εκνευρισμός σου δε συμβαδίζουν τόσο πολύ με το άρθρο.
Μάλλον κάτι άλλο σε έχει πειράξει.
Όσο για τα πολιτικά μου φρονήματα μήπως πρέπει να τα καταθέτω εδώ πριν γράψω ή πρέπει να ανήκω οπωσδήποτε σε κάποια παράταξη για να με ενοχλήσουν τέτοιες πρακτικές;
Έτσι για την ιστορία απλώς σου αναφέρω ότι κατοικώ στη Σύρο χρόνια αλλά δεν έχω ψηφίσει εδώ ποτέ...
Καλή συνέχεια κι αν είσαι τόσο ευαίσθητος για το θέμα του Δημήτρη και μόνο για αυτό συγνώμη αν ενόχλησα την αισθητική σου.
Το θέμα που ήθελα να αναδείξω αναδημοσιεύοντας το ίδιο κείμενο σε όλα τα άρθρα της ημέρας νομίζω το κατάλαβαν σχεδόν όλοι και είχαν νομίζω τη απλή λογική να το αποσυνδέσουν από το όποιο περιεχόμενο του κάθε άρθρου.
Και πάλι καλή συνέχεια στον αγώνα σου και κυρίως στον αγώνα του Δημήτρη.

12    0
Nomikos Nikos
Nomikos Nikos
13/02/2019 18:58

Μου απαντάς πάλι για το Μαραγκό ενώ σου λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει, με ύφος ειρωνικό και αφήνεις υπονοούμενα για το αν θα αλλάξω το όνομα μου για να υποστηρίξω την άποψη μου, ενώ εσύ συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από το ψευδώνυμο σου, την ώρα που εγώ σου απαντώ με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ! Είτε έχεις απύθμενο θράσος, είτε τα εγκεφαλικά σου κύτταρα έχουν πέσει σε μονοψήφιο αριθμό. Δεν εξηγείται διαφορετικά.... Και μιας και κόπτεσαι για το Μαραγκό και τα τρολ του θες να μας πεις εσύ σε ποια παράταξη ανήκεις να θαυμάσουμε το ήθος σας?

2    11
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
13/02/2019 11:12

Φίλε Nomikos Nikos χωρίς να θέλω να διαφωνήσω μαζί σου όσο αφορά την ευαισθησία που πρέπει να δείχνει κάποιος σε μια τέτοια περίπτωση, νομίζω ότι παρουσιάζεσαι λίγο παραπάνω εύθικτος και το χαρακτηρίζεις απαράδεκτο πολιτικό σχόλιο.
Είναι απαράδεκτο να μπαίνει κάποιος στοχοποιημένα και να βγάζει διάγγελμα υπέρ της δημοτικής αρχής, παρουσιαζόμενος σαν απλός πολίτης που έχει ενθουσιαστεί με το έργο της και αντίστοιχα να πετάγεται στα 5 λεπτά κάθε άρθρου που αναφέρεται στους άλλους συνδυασμούς και να τους θάβει.
Επίσης απαράδεκτο είναι με το που τον υποψιάζεται ο κόσμος να αλλάζει απλά το όνομα του, απρόσεκτα κιόλας παρουσιαζόμενος σαν κάποιος άλλος, παίζοντας τον ίδιο ρόλο.
Ο απλός πολίτης λοιπόν δε νομίζω ότι δεν καταλαβαίνει από που προέρχονται όλα αυτά.
Όπως καταλαβαίνει γιατί μπήκε κάποιος άλλος με κοινότυπο όνομα μόλις κατάλαβε τη ζημιά να μετριάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ας μην πιστεύουμε τα διάφορα τρολ, αυτά γίνονται αλλά (πάλι διάγγελμα υπέρ του Μαραγκού).
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, το ίδιο έργο παίχτηκε και την προηγούμενη φορά, απλά τότε δεν έμπαινε κανείς εύκολα στη διαδικασία να σχολιάσει (θετικά ή αρνητικά) είτε σε σχόλια είτε μέσω Facebook.
Όσο για την ανωνυμία που κρύβεται κάποιος πίσω από ένα ψευδώνυμο που αναφέρεις, αυτό το θέμα προσπαθώ να αναδείξω και το θεώρησα απαραίτητο να το δει ο καθένας σε όποιο άρθρο κι αν μπει.
Τέλος αν χρειαστεί εγώ καταθέτω το όνομα μου αν χρειαστεί να φέρω αποδεικτικά στοιχεία της πλάνης που αναφέρω. Εσύ θα έρθεις να υποστηρίξεις την άποψη σου σαν Nikos Nomikos ή θα έχει μετατραπεί το όνομα σου σε κάτι άλλο;

10    2
Nomikos Nikos
Nomikos Nikos
13/02/2019 08:17

Είναι ντροπή σε ένα άρθρο ανθρωπιάς και στήριξης ενός συμπολίτη μας, να βγαίνεις να σχολιάζεις πολιτικά, καλυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο και εσύ όπως και ο ΡΟΥΣΣΟΣ που καταγγέλλεις. Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει ένα όριο και πρέπει να δείχνετε σεβασμό σε ανθρώπους και δράσεις που στηρίζουν άτομα που έχουν την ανάγκη όλων μας. Τέλος το Syrostoday δίνει ελεύθερο λόγο σε όλους και είναι δουλειά του καθενός που διαβάζει τα σχόλια να φιλτράρει για το τι αποδέχεται και τι όχι όπως αυτό το απαράδεκτο πολιτικό σχόλιο που αφήνεις και προσβάλλει τη προσπάθεια όλων μας που συμμετείχαμε στη στήριξη ενός νέου παιδιού.

3    11
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ
12/02/2019 22:40

Νομίζω είναι κάτι πρέπει να αναφερθεί ανεξάρτητα από το άρθρο που διαβάζετε.
Το ανέφερε ο χρήστης Γρυπάρης Λ. Σε μία δημοσίευση του και το επιβεβαιώνω κι εγώ χρησιμοποιώντας κομμάτι από τη δημοσίευση του.
Υπάρχει ένας λογαριασμός που υπέγραφε σαν ΡΟΥΣΣΟΣ Π και σε όλα τα άρθρα παρουσιαζόταν σαν μεγάλος υποστηρικτής της δημοτικής αρχής.
Πολλοί χρήστες του έγραψαν τον τελευταίο καιρό ότι καρφώνεται και είναι σαν να βγάζει δελτίο τύπου ο Δήμαρχος.
Κάντε μια μικρή αναζήτηση στα προηγούμενα σχόλια από προηγούμενα άρθρα και θα ανακαλύψετε ότι αυτός που υπέγραφε σαν ΡΟΥΣΣΟΣ Π μεταμορφώθηκε σε ΡΟΥΣΣΟ ΑΝΔΡΕΑ. Μιλάμε για τον ίδιο λογαριασμό που πήγαν και του άλαξαν το όνομα.
Είναι τόσο άσχετοι και σε πανικό που δεν πρόσεξαν ότι αλλάζει το όνομα και σε όλα τα προηγούμενα σχόλια.
Και μετά θέλουν να τα παρουσιάζουν σαν σχόλια απλών πολιτών.
Το Θεωρώ πολύ σοβαρό ατόπημα και κάτι που πρέπει να το μάθου όλοι οι πολίτες της Σύρου.
Έχω κρατήσει σε screenshot όλες τις δημοσιεύσεις του σε περίπτωση που τρέξουν να τις διαγράψουν.
Αν σιγοντάρει το Syrostoday θα το κάνω γνωστό με οποιονδήποτε τρόπο.
Ελπίζω να κρατήσει τη σωστή στάση και να αποδείξει ότι είναι ένα δίκαιο μέσο ενημέρωσης που πρέπει να εμπιστεύονται οι Συριανοί.

10    2
5 σχόλια μελών

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.