Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
Ανατολή: 7:21 πμ - Δύση: 5:02 μμ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Αμβρόσιος

Επικαιρότητα

Σκληρή επίθεση προς "τους κατευθυνόμενους εχθρούς του Νεωρίου"

Συνέντευξη Τύπου του Εργοστασιακού Σωματείου του ναυπηγείου για το θέμα της αμμοβολής. Κατέθεσαν επίσημα στοιχεία με τα οποία διαψεύδουν τα όσα κυκλοφορούν περί "καρκινογόνου σκόνης".
Σκληρή επίθεση προς "τους κατευθυνόμενους εχθρούς του Νεωρίου"

SOCIAL MEDIA

Lefteris Zemelis
10/04/2019 17:47

άμα βλέπεις και παπα μαζί..δύσκολα τα πράγματα!!!

Philip Alatzoglou
10/04/2019 20:41

Όταν λέμε εργοδοτικοί συνδικαλιστές εννοούμε τους συνδικαλιστές εκείνους που δρουν στο συνδικαλιστικό κίνημα εκπροσωπώντας τα συμφέροντα της εργοδοσίας και όχι των εργαζόμενων. Συνήθως το παίζουν ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι προσπαθώντας να κρύψουν ότι ο φορέας που εκπροσωπούν δεν είναι άλλος παρά η ίδια η εργοδοσία. Όλοι αυτοί αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες εφαρμογής της στρατηγικής του κεφαλαίου. Βασική τους επιδίωξη είναι να υποτάξουν τα συμφέροντα των εργαζόμενων κάτω από τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι αποτελούν εχθρό των εργαζόμενων. Δεν έχουν κανένα φραγμό μπροστά στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των αφεντικών. Αυτούς οφείλουν οι εργαζόμενοι να τους βάλουν στο περιθώριο.

Thodoris Stefanou
10/04/2019 20:08

Δειγματοληψια απο που πάρθηκε?

Gian Kydonieus
10/04/2019 22:59

Αν η "όλη Σύρος" θέλει να γίνει "αντί "Μύκονος ,δηλ.κάτι σαν π.χ.Πάτμος ,με εκμετάλλευση της κουλτούρας της,της αρχοντιάς της,της αρχιτεκτονικής της,του τοπίου της κλπ πρέπει οι "σιδερένιοι δράκοι" να μη προκαλούν, το ντουμάνι να μην υπάρχει,οι θόρυβοι να ελαχιστοποιηθούν,αφού ποιοτικός τουρισμός και βαριά βιομηχανία δεν παντρεύονται ! Θα ήταν αδιανόητο να θέλει η Ελευσίνα και το Πέραμα να γίνουν τουριστικός προορισμός....

Αντώνιος Μαραγκός
10/04/2019 20:47

Μια απλή ερώτηση θέλω να κάνω, τροφή για σκέψη... Δείτε λίγο τις αιτίες θανάτου πρώην εργαζομένων, συνταξιούχων του Νεωριου κσι μάλιστα σε ιδιαιτέρως μικρές ηλικίες για επαρχία, χωρίς την επιβαρυμενη ατμόσφαιρα πόλης... Υπάρχουν τέτοια στοιχεία; θα ήταν ενδιαφέρουσα μελέτη.

Giannis Syros
10/04/2019 23:25

Γιατί θεωρούμε εχθρό του Νεωρίου όποιον είναι προβληματισμένος με το θέμα της συγκεκριμένης εργασίας που είναι υπαρκτό σχεδόν καθημερινό και οι περισσότεροι κάτοικοι της Ερμούπολης το βιώνουν μπροστά στα μάτια τους με πολλούς τρόπους. Γιατί κάποιοι στοχοποιούν όποιον θέλει τα παιδιά του και τα εγγόνια του να ζήσουν σε ένα περιβάλλον τουλάχιστον ποίο ασφαλές. Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος που αντιδρά σε αυτό , το θέμα του είναι καθαρά ο λόγος της υγείας (και έχει απόλυτο δίκιο )που νομίζω πως ακόμη και οι ίδιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να επιδιώκουν την ασφάλεια αυτήν , γιατί και αυτοί είναι οι πρώτοι εκτεθειμένοι στον κίνδυνο αλλά και αυτοί έχουν παιδιά ίσως και εγγόνια. Και κακά τα ψέμματα μέχρι στιγμής όπως φαίνεται όλα τα πλοία ή σχεδόν τα περισσότερα που έχουν ερθει στο ναυπηγείο γιατί την συγκεκριμένη εργασία έχουν έρθει. Ε...αυτό θα είναι το μέλλον του τόπου....??????

Theodoros Agiotakis
11/04/2019 06:27

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ; ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Φανούρης Συμιγδαλάς
11/04/2019 07:33

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΣΤΕ "ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ"ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ" ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΩΝ "ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ" !!!

Theodoros Agiotakis
10/04/2019 19:11

ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΧΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΑΔΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ( ΑΠΟ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΑΜΜΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΠΟΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΑΡΑ Ο ΜΠΟΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΣΑΝ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΤΥΠΗΜΕΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΑΜΜΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΝΕΩΡΙΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΜΜΟΒΟΛΗΣΤΗΡΙΟ

Theodoros Agiotakis
17/04/2019 11:16

ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΑΜΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΜΟΣ ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΥΠΗΜΕΝΗ ΜΠΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑ