Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
Ανατολή: 6:15 πμ - Δύση: 8:37 μμ
ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ - ΜΑΡΚΕΛΛΗΣ ΟΣ.
Μαγδαληνή, Μαρκέλα, Άννα

Επικαιρότητα

Η "Λαϊκή Συσπείρωση για το Νεώριο: "Τρομοκράτηση και η φίμωση οποιουδήποτε τολμά να ανησυχεί"

Ανακοίνωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ναυπηγείο με τη συμμετοχή των φορέων του νησιού.
Η "Λαϊκή Συσπείρωση για το Νεώριο: "Τρομοκράτηση και η φίμωση οποιουδήποτε τολμά να ανησυχεί"

SOCIAL MEDIA

Φανούρης Συμιγδαλάς
13/04/2019 22:21

Θα πρεπει να επισημανθει το γεγονος οτι ειναι ο μονος πολιτικος φορεας που παιρνει ξεκαθαρη θεση απεναντι σε φαινομενα εκφασισμου της κοινωνιας μας και σε αθλιες συμπεριφορες κατ επιφαση Εκπροσωπων Εργαζομενων που οδηγουν σε επικινδυνους ατραπους αν τα αφησομε ανεξελεγκτα και μαλιστα μπροστα σε Επισημους Θεσμους της Πολιτειας που μενουν απαθεις και σφυριζουν αδιαφορα προκαλωντας ευλογα ερωτηματικα .!!!

Christos Roussos
13/04/2019 20:44

Μετά από πολλά χρόνια εμφανίζεται η παράταξη του ΚΚΕ να μιλήσει για θέμα τοπικό της Σύρου και όχι για γενικό και αόριστο. Δυστυχώς το κείμενο αντί να επικεντρωθεί στο περιβαλλοντικό κομμάτι και την ρύπανση που προκαλεί μια ιδιωτική επιχείρηση που χρωστάει χρήματα σε μεγάλη μερίδα Συριανών, μας αναφέρεται σε δικαιώματα εργατικά των εργατο-υπαλλήλων... Δηλαδή εκείνων που μαζί με τους εκπροσώπους τους λένε να σκάσουν όσοι δεν θέλουν να αρρωστήσουν από καρκίνο. Φήμες λένε ότι Οι υπάλληλοι και το σωματείο της ιδιωτικής επιχείρησης δουλεύουν με καθαρή συνείδηση και δεν ενδιαφέρονται για τους 20.000 κατοίκους , τους επισκέπτες και το περιβάλλον αλλά κοιτάνε τα προσωπικά τους οφέλη.. καλό θα ήταν λοιπόν το ΚΚΕ να μην πατάει πάλι την κασέτα περί εργασιακών δικαιωμάτων γιατί η ανηθικότητα των ατόμων που ρυπαίνουν εις γνώσης τους και τραμπουκίζουν δημόσια συμπολίτες μας είναι μείζονος σημασίας.

Andreas Zagorianos
13/04/2019 12:36

Έτσι Όπως Δουλεύει. Καλύτερα Να Κλείσει. Και Να Γίνει Μια Σύγχρονη Μαρίνα. Ποιό Πολύ Συριανοι Θα Δουλεύουν Μέσα Απ'ότι Τώρα. Και Χωρίς Καρκίνο.

Γιώργος Δρόσος
13/04/2019 15:41

H ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν αναφέρει ότι στη συνάντηση του Νεωρίου είχε αποκλειστεί και ο συνδυασμός "Πρώτα η Σύρος ".Όχι μισές αλήθειες,σύντροφοι.