Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
Ανατολή: 7:21 πμ - Δύση: 5:02 μμ
ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Αμβρόσιος

Άρθρα

Έχει δυνατότητες επιβίωσης το ναυπηγείο μας;

Του Οικονομολόγου, Γιάννη Ρώτα.
Έχει δυνατότητες επιβίωσης το ναυπηγείο μας;

SOCIAL MEDIA

Σημείωση του syrostoday.gr: Οι άνωθι εκφραζόμενες απόψεις ανήκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον συντάκτη και δεν αντικατοπτρίζουν την επίσημη θέση του syrostoday.gr, των συντακτών και της ιδιοκτησίας του. Το μέσο αναπαραγάγει ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συντάκτης, ο οποίος και φέρει την αποκλειστική ευθύνη των γραφόμενών του. Πάγια θέση της ιδιοκτησίας του syrostoday.gr αποτελεί η φιλοξενία ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των απόψεων, ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή αλλων πεποιθήσεων, αρκεί αυτές να είναι επώνυμες και να μην εμπεριέχουν υβριστικό περιεχόμενο, το οποίο προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Το syrostoday.gr δεσμεύεται να δημοσιεύει οποιαδήποτε επώνυμη απάντηση, θιγόμενου ή μη, στα επώνυμα δελτία τύπου που αναδημοσιεύει.
Antonis Maragos
16/04/2019 18:17

Μακάρι να ήταν το ναυπηγείο μας

Γιωργος Ζαγοριανος
16/04/2019 12:14

Με τον τρόπο πού το δουλεύουν δηλ εργολάβος κέντρο αμοβολής και αλλοδαπούς όχι μόνο με το πρόγραμμα πού τού νέου επενδυτή κ. Ξενοκώστα

Andreas Zagorianos
17/04/2019 11:16

Με Έλληνες και Περισσότεροι Συριανους. Και Δίχως Αμμοβολη Και Καρκίνο.

Constantinos Daniolos
16/04/2019 10:47

Μια άποψη που αξίζει να συζητηθεί, δημιουργεί ερωτήματα και σενάρια που καλό θα είναι να προβληματισουν τους εμπλεκομενους..