Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
Ανατολή: 6:34 πμ - Δύση: 8:02 μμ
ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Επικαιρότητα

Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά

Τα ναυτεργατικά σωματεία της ΠΝΟ αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την 1η Μαΐου.
Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά

SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΥΝΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
16/04/2019 14:44

Διερωτώμαι , υπάρχει κοινός νους , υπάρχει λογική , υπάρχει μυαλό ; Φέτος η ημερομηνία της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την Τετάρτη του Πάσχα . Μεσολαβεί μία εργάσιμη μέρα , η Τρίτη του Πάσχα. Πολλοί εργαζόμενοι μπορούν , με λήψη μίας μέρας άδεια (Τρίτη του Πάσχα) να αξιοποιήσουν μία εβδομάδα διακοπών Πάσχα , η λιγότερες μέρες που να συμπεριλαμβάνουν Πρωτομαγιά . Αυτό είναι χρυσή ευκαιρία για τις τουριστικές επιχειρήσεις , τους επαγγελματίες του τουρισμού και των συναφών δραστηριοτήτων και τους αντίστοιχους εργαζόμενους , να αποκομίσουν έσοδα . Με την απεργία των πλοίων που προαναγγέλλεται , η Πρωτομαγιά μετατρέπεται σε μια κοινή αργία μεσοβδόμαδα , που κανείς δεν μπορεί να αξιοποιήσει για εκδρομή .
Από τους συνδικαλιστικούς φορείς παρατίθενται μια πληθώρα επιχειρημάτων, ασχέτων μεταξύ τους , που δίνουν την εντύπωση πως στοχεύουν στην σύγχυση και επιτυγχάνουν τελικά το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν .
Αποτέλεσμα είναι να προκαλούν ζημιά σε εκείνους που υποτίθεται υποστηρίζουν. Τους εργαζόμενους και μικρούς επαγγελματίες . Απορώ θα βάλουμε ποτέ μυαλό ;

0    0
1 σχόλια μελών

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.