Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019
Ανατολή: 5:59 πμ - Δύση: 8:44 μμ
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΤ., ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΥ ΜΑΡΤ.

Επικαιρότητα

Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά

Τα ναυτεργατικά σωματεία της ΠΝΟ αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την 1η Μαΐου.
Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά

SOCIAL MEDIA

εκδηλώσεις/events

ΣΥΝΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΥΝΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
16/04/2019 14:44

Διερωτώμαι , υπάρχει κοινός νους , υπάρχει λογική , υπάρχει μυαλό ; Φέτος η ημερομηνία της Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την Τετάρτη του Πάσχα . Μεσολαβεί μία εργάσιμη μέρα , η Τρίτη του Πάσχα. Πολλοί εργαζόμενοι μπορούν , με λήψη μίας μέρας άδεια (Τρίτη του Πάσχα) να αξιοποιήσουν μία εβδομάδα διακοπών Πάσχα , η λιγότερες μέρες που να συμπεριλαμβάνουν Πρωτομαγιά . Αυτό είναι χρυσή ευκαιρία για τις τουριστικές επιχειρήσεις , τους επαγγελματίες του τουρισμού και των συναφών δραστηριοτήτων και τους αντίστοιχους εργαζόμενους , να αποκομίσουν έσοδα . Με την απεργία των πλοίων που προαναγγέλλεται , η Πρωτομαγιά μετατρέπεται σε μια κοινή αργία μεσοβδόμαδα , που κανείς δεν μπορεί να αξιοποιήσει για εκδρομή .
Από τους συνδικαλιστικούς φορείς παρατίθενται μια πληθώρα επιχειρημάτων, ασχέτων μεταξύ τους , που δίνουν την εντύπωση πως στοχεύουν στην σύγχυση και επιτυγχάνουν τελικά το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν .
Αποτέλεσμα είναι να προκαλούν ζημιά σε εκείνους που υποτίθεται υποστηρίζουν. Τους εργαζόμενους και μικρούς επαγγελματίες . Απορώ θα βάλουμε ποτέ μυαλό ;

0    0
1 σχόλια μελών

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.