Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
Ανατολή: 7:21 πμ - Δύση: 5:02 μμ
ΠΑΤΑΠΙΟΥ ΟΣΙΟΥ, ΣΩΣΘΕΝΟΥΣ, ΑΠΟΛΛΩ, ΤΥΧΙΚΟΥ
Πατάπιος

Άρθρα

"Απουσιάζει από το Δημαρχείο της Σύρου, ο αρχιτέκτονας Ερνέστος Τσίλλερ"

Του δημοσιογράφου, Ντίνου Μήτση.
"Απουσιάζει από το Δημαρχείο της Σύρου, ο αρχιτέκτονας Ερνέστος Τσίλλερ"

SOCIAL MEDIA

Σημείωση του syrostoday.gr: Οι άνωθι εκφραζόμενες απόψεις ανήκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον συντάκτη και δεν αντικατοπτρίζουν την επίσημη θέση του syrostoday.gr, των συντακτών και της ιδιοκτησίας του. Το μέσο αναπαραγάγει ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συντάκτης, ο οποίος και φέρει την αποκλειστική ευθύνη των γραφόμενών του. Πάγια θέση της ιδιοκτησίας του syrostoday.gr αποτελεί η φιλοξενία ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των απόψεων, ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή αλλων πεποιθήσεων, αρκεί αυτές να είναι επώνυμες και να μην εμπεριέχουν υβριστικό περιεχόμενο, το οποίο προσβάλλει τα χρηστά ήθη. Το syrostoday.gr δεσμεύεται να δημοσιεύει οποιαδήποτε επώνυμη απάντηση, θιγόμενου ή μη, στα επώνυμα δελτία τύπου που αναδημοσιεύει.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ
10/06/2019 12:46

Γι αυτό το κτήριο ο Τσίλερ πληρώθηκε αδρά, δεν έγινε δωρεάν!!!

Μιχάλης Δεκάριστος
10/06/2019 11:35

Πολύ σωστή παρατήρηση!!!!!

Kleopatra Malamou
10/06/2019 20:11

Η αξία του ανθρώπου φαίνεται με τα έργα του και αν δεν γράφεται το όνομά του όλοι το γνωρίζουν γιατί το έργο του είναι επιβλητικό

Margarita Papayiacoumou
10/06/2019 10:59

Το 2009 επισκέφθηκα στην Πάτρα το θέατρο Απόλλων ούτε εκεί είδα να αναγράφεται κάπου το όνομα του Τσίλερ... Εκτός αν υπάρχει κάπου κ εγώ δεν το είδα ... Παντού τα ίδια .