Επίσης διατίθεται: syrostoday.gr Lite edition
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Ανατολή: 6:02 πμ - Δύση: 8:32 μμ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΥΤΥΧΟΥΣ ΕΠ. ΜΕΛΙΤΙΝΗΣ

Επικαιρότητα

Επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία το κτίριο που στέγαζε το Σούπερ-Μάρκετ Νεωρίου

Επιστρέφει στην ιδιοκτησία του Δήμου, έπειτα από σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το άδοξο τέλος μίας επιχείρησης που λόγω λανθασμένων χειρισμών και κινήσεων άφησε πίσω της ανοιχτές "πληγές" σε εργαζομένους και προμηθευτές.
Επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία το κτίριο που στέγαζε το Σούπερ-Μάρκετ Νεωρίου

SOCIAL MEDIA

Michael Mantrekas
01/11/2019 14:20

Δεν έχω γνώση εκ των έσω, αλλά πολλοί γνωρίζουμε ανθρώπους που έχασαν την εργασία τους ή τα χρήματά τους από αυτή την ιστορία. Υποθέτω πολύ λογικά ότι δεν έγιναν όλα ξαφνικά και από τη μια μέρα στην άλλη. Πολλοί στο νησί και εντός ή εκτός Σούπερ Μάρκετ και Συνεταιρισμού ήξεραν πάνω κάτω ή και λεπτομερέστερα τι συμβαίνει και επέλεγαν τη νοοτροπία του «άκου βλέπε, σώπα». Σήμερα συμβαίνει το ίδιο με το Νεώριο το οποίο εδώ και δυο χρόνια λειτουργεί υπό ένα σκιώδες καθεστώς και με κάποιους αναρμόδιους να διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι μια χαρά. Μακάρι η τοπική κοινωνία να παραδειγματιστεί και να καταλάβει ότι η νοοτροπία του «άκου, βλέπε, σώπα» και του «μην ανακατεύεσαι» έχει πολλές φορές μεγαλύτερο κόστος από αυτό που υποθέτουμε.

Stratos Zolotas
31/10/2019 14:26

Το πιο ωραίο σε αυτό το κακόμοιρο νησί είναι ότι ποτέ δεν λέγονται ονόματα και αυτοί που έφαγαν τα λεφτά και βούλιαξαν μια συνεταιριστική επιχείρηση, αφήνοντας στον δρόμο εργαζόμενους και χρέη σε προμηθευτές, κυκλοφορούν σαν σκεπάρνια και πουλάνε και μούρη βγάζοντας γλώσσα για άλλα θέματα. Οι εχθροί του τόπου βεβαία είναι όσοι μιλάνε χωρίς να κρύβονται. Καλά πάτε συνεχίστε.

Φανούρης Συμιγδαλάς
01/11/2019 08:17

ΚΟΥΙΖ:Οι "ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ" και οι "ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" τι σχεση ειχαν ολα αυτα τα χρονια με την μεγαλη πληγη οπως καταφεραν να την μετατρεψουν ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΕΩΡΙΟΥ? Τα εργα και οι ημερες τους θα διδασκονται σε ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . Πως ενα Σουπερ Μαρκετ που το αγαπαει και το υποστηριζει ενα ολοκληρο νησι καταφερνει να ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ !!!

Χρήστος Χριστίνα
31/10/2019 10:11

Θα βαράνε αμοβολι και εκεί είμαστε ολυ για κλάματα

Fani Filothei Faneromeni
31/10/2019 19:12

και να'ταν μονο αυτο 😢